PROFESSORAT

tarracohop01

Daniel Morillo
Va tenir el seu primer contacte amb la dansa farà uns 7 anys a l’escola Luthier de Barcelona on va començar satisfent (i augmentant) la seva curiositat amb el locking i el popping (danses urbanes) on va començar a descobrir i treballar altres estils com són la dansa contemporania,  jazz,  percussió corporal i dansa irlandesa durant un temps. Alhora, també ha estudiat metodologia Simonson de pedagogia de la dansa, correcció postural en dansa a més de quiromassatge.
Inevitablement a Luthier es va topar amb el claqué i el mateix any va començar a fer LindyHop a l’escola SwingCats de Barcelona (l’antiga lindyhop.cat) de manera que va ser absorbit pels variats ritmes del claqué i la connexió amb la gent del lindyhop. Actualment, 5 anys després encara es segueix formant tant com a ballarí com a professor, ja que es una professió en la que no acabes mai d’absorbir.
Al cap de dos anys d’intens aprenentatge en el món de la dansa, va començar a obrir petits tallers de lindy a la zona del Penedès (Vendrell, Vilafranca, etc) on porta uns 4 anys impartint classe i construint comunitat. A més, també ha estudiat en el festival internacional ‘Teaching Summit’ per a Professors de lindyHop amb Ali Taghavi i el seu equip a Berlin, Alemanya.
IMG_20180102_205750

Anna Tarragón

El Lindy Hop és un ball en parella i el professor principal utilitza un col.laborador adeqüat per a completar els moviments.
En aquesta figura comptem amb l’Anna, una de les veteranes de Tarrachop, que farà de professora adjunta.

Ruth Bartolomé

Professora principal de Tarracohop – Sala Zero, en col·laboració amb l’Escola Lindyhop.cat. Amb una dilatada trajectòria al món del Swing, és sòcia fundadora i professora de LindyHop.cat a l’Orfeó Gracienc de Barcelona des de fa més de 8 anys. Formadora de professors de Lindy Hop i directora del festival internacional de Swing de Sitges (Sitges Original Swing).Guanyadora de nombroses competicions al món del Lindy Hop.

ruth


Xavier Brenchat

El Lindy Hop és un ball en parella i el professor principal utilitza un col.laborador adeqüat per a completar els moviments.
En aquesta figura comptem amb el Xavi, aficionat al ball des de fa uns anys que farà de professor adjunt.

xavi