PROFESSORAT

tarracohop01

Daniel Morillo
En Dani és actualment professor de LindyHop, ballarí de claqué i altres estils. Deixant els estudis de ciències a un costat, als 22 anys comença a provar diferents danses com les urbanes, Jazz, Contemporani, Percussió Corporal, dansa irlandesa i finalment descobreix i s’especialitza en claqué i lindyhop. Es forma com a massatgista (Escola Sagrera Ferrandiz) i pedagog a Alamània («Teaching Summit» a Berlín) i a Barcelona (Simonson Teaching Training Method (SMTT) amb la pedagoga i ballarina de jazz Americana Teresa Pérez Ceccon). Estudia i es treballa la consciència corporal i correcció postural gràcies al ioga i al jazz Simonson i tècnica Horton (contemporani). Des de 2012 és focalitza en el claqué amb els millors professors de l’escena nacional i internacional de l’Escola Luthier i durant la mateixa temporada ha ballat i estudiat Lindyhop amb un gran ventall de professors de Barcelona (i també internacionals en festivals a l’estranger). Comença a donar classes pel Penedès el 2015 i s’ha anat estenent per poblacions com Vilafranca i Sant Sadurní. Exerceix de professor també a Barcelona i Tarragona ciutat.
 P1010715
Anna Tarragón
El Lindy Hop és un ball en parella i el professor principal utilitza un col.laborador adeqüat per a completar els moviments.
En aquesta figura comptem amb l’Anna, una de les veteranes de Tarrachop, que farà de professora adjunta
P1010712
Ruth Bartolomé

Amb una dilatada trajectòria al món del Swing, és sòcia fundadora i professora de LindyHop.cat (Swingcats) a l’Orfeó Gracienc de Barcelona des de fa més de 8 anys. Formadora de professors de Lindy Hop i directora del festival internacional de Swing de Sitges (Sitges Original Swing). Guanyadora de nombroses competicions al món del Lindy Hop.

ruth


Xavier Brenchat

El Lindy Hop és un ball en parella i el professor principal utilitza un col.laborador adeqüat per a completar els moviments.
En aquesta figura comptem amb el Xavi, aficionat al ball des de fa uns anys que fa de professor adjunt amb la Ruth.

xavi