PRESENTACIÓ

tarracohop01

 

El 2012 començava una gran aventura a la ciutat de Tarragona. Una aventura que ens porta a vaporosos clubs de Manhattan a finals dels anys 20, amb una banda sonora que funciona amb tempos mitjans i ràpids perquè la diversió sigui una garantia. Parlem de la Cultura del Swing i del seu ball associat, el Lindy Hop.
Després de programar algunes preses de contacte amb el Swing als darrers mesos de 2012, el 2013 va arrencar amb una decidida aposta de la Sala Zero per la programació dels primers cursos de Lindy Hop a la ciutat de Tarragona 4 anys després ja són uns quants els malalts de Swing a la ciutat. En aquest període s’ha fet molt de camí i la Zero vol continuar amb la seva missió al 2016.
Els nivells es divideixen en 3 categories, Nivell Bàsic, Nivell Intermig i Nivell Avançat.Alhora cada nivell té subnivells, en el bàsic tenim el B1(Bàsic 1), B2(Bàsic 2) i B3(Bàsic3), sent el B1, el nivell per a aquelles persones que mai han ballat, el proper nivell és l’intermig, també amb 3 subnivells (Intermig 1,2 i 3) i finalment l’avançat, que té 2 subnivells (avançat 1 i 2). El primer trimestre de 2016 ens vam embarcar en un nou projecte, els cursos de Rock and Roll que han tingut bona acollida, podeu consultar els cursos que oferim actualment a l’apartat cursos i horaris.


L’Escola de Ball Tarracohop – Sala Zero té un acord de col·laboració amb la prestigiosa Escola Lindyhop.cat (BCN) en virtut del qual, els alumnes podran obtenir la millor qualitat docent per preus molt ajustats, amb l’objectiu de seguir consolidant l’escena vinculada al Swing a la ciutat de Tarragona. Mitjançant aquest acord, podrem gaudir de les classes d’una primera espasa del moviment Swing estatal.