Cursos intensius: 27 i 28 setembre 2014

Vols començar a ballar Lindy? Vols començar a ballar Rock and Roll? Aquest estiu no has practicat i vols refrescar el que vas aprendre al curs regular? Aquest estiu has practicat molt, vols aprendre més i de pas avançar un curs?

El cap de setmana del 27 i 28 de setembre tenim preparat uns cursos intensius perfectes per a que pogueu fer tot això abans de començar els cursos regulars de l’octubre:

Finde 27/28 setembre, intensius:
 
Intensiu B1 Lindy Hop:
– Per aquells que hagin fet el curs regular de B1 i després de l’estiu vulguin repassar per fer a l’octubre el curs regular de B2.
– Per aquells que vulguin començar a ballar Lindy Hop. Podran enllaçar a l’octubre amb el curs regular de B2*. No és necessari tenir nocions de ball.
 
Intensiu B2 Lindy Hop:
– Per aquells que hagin fet el curs regular de B2 i després de l’estiu vulguin repassar per fer a l’octubre el curs regular de B3.
– Per aquells que hagin cursat el curs B1 regular, aquest estiu hagin practicat i tinguin moltes ganes d’aprendre. Podran enllaçar a l’octubre amb el curs regular de B3*.
 
Intensiu Bàsic Rock’n’Roll:
– Per aquells que hagin fet el curs regular de Rock and Roll B1 i després de l’estiu vulguin repassar per fer a l’octubre el curs regular de B2.
– Per aquells que vulguin començar a ballar Rock ‘n’ Roll. Podran enllaçar a l’octubre amb el curs regular de B2*. No és necessari tenir nocions de ball.

*La idoneïtat de l’alumne per avançar un curs la confirmarà el professorat

HORARIS: 

Dissabte 27: 

10:00 a 14:00h intensiu B2 LH
15:30 a 19:30h intensiu Rock bàsic
 
Diumenge 28:
10:00 a 14:00h intensiu B2 LH
15:30 a 19:30h intensiu B1 LH
 
PREUS:
Curs intensiu B1 Lindy Hop o R’n’R, 4hores: 30€ alumnes que hagin fet un curs a la Zero/Tarraco Hop, 35€ nous alumnes
Curs intensiu B2 Lindy Hop 8 hores: 50€ alumnes que hagin fet un curs a la Zero/Tarraco Hop, 55€ nous alumnes
 
Els cursos regulars trimestrals començaran el 6 i 7 d’octubre (veure pestanya horaris aquí)

INSCRIPCIONS PER ALS CURSOS INTENSIUS AQUÍ I ALS CURSOS REGULARS AQUÍ