FESTA FI DE CURS TARRACOHOP!

Viu el que has après a la pista!

Com cada any volem agrair-vos la vostra participació a l’escola amb una festa pensada especialment per a vosaltres.

El Divendres 10 de Juny farem la festa de fi de curs per als alumnes de l’escola, us hem preparat una vetllada amb un curs de Jitterbug Stroll amb Aitor Léniz i música Swing en directe perquè balleu fins que us en canseu i passeu una bona estona amb tots els companys.

 

 

 

Què és el Jitterbug Stroll?

El  Jitterbug Stroll és una coreo individual de Swing, en linIa creat per Ryan Francois, un  ballarí i professor de Lindy Hop, l’any 1992

El  Jitterbug Stroll se sol ballar amb música Swing amb estructura de 12 compassos, com la cançó de  Woody HermanWoodchopper’s Ball o la de  Steven Mitchell’s, The Jitterbug Stroll, una cançó moderna creada especialment per a aquesta coreografia

És un ball molt popular entre els lindy hoppers i és apte per a tots els nivells.

Podeu veure un vídeo d’exemple aquí


Qui és Aitor Leniz?

Aitor Leniz va començar a ballar lindy hop el 2003. El seu amor per la música swing que ja professava en aquells anys i l’afició pel ball, sumats als seus estudis de música, van propiciar que trobés en el Lindy hop el que ara és la seva vida.
Va rebre formació en 9 edicions del més gran festival de swing, Herräng Dansi Camp, a Suècia, així com en els més prestigiosos festivals de tota Europa.
Com a ballarí destaca per la seva energia, musicalitat i tècnica, i com a professor sap transmetre aquestes tres virtuts amb un mètode que triomfa a les seves classes regulars a Barcelona, així com en els diferents festivals europeus on ha impartit classes. Amant del blues, va ser un dels primers professors d’impartir classes de Blues Dansi a l’estat.
A més va fundar l’Escola Barcelona SwingCats (abans Lindyhop.cat / SwingOrfeóGracienc), de la qual és el director artístic i cap d’estudis, i on imparteixen classes els millors professors de balls swing de l’estat.
AitorLeniz

Les places per al curs són limitades, i s’assignaran per ordre d’inscripció, per tal de formalitzar la plaça és imprescindible inscriure’s en aquest formulari.

 

 

Després gaudirem de l’actuació en directe de Esther Chamorro Trío, Canària de naixement i catalana d’adopció, amb un llarg bagatge musical, que va del gospel a la música afrocubana, però que és en el Jazz-Swing on se sent més còmode, el seu professor de cant no exagerava en rebatejar-la com l’Ella Fitzgerald Canària.
No us perdeu aquesta actuació que de ben segur no deixarà ningú estàtic ni indiferent.

DRUIZ_QQ_SELECTION-4697

 

Aquesta serà la programació de la festa:

 19:30 : Curs Coreo Jitterbug Stroll, amb Aitor Leniz
♦ 
21:00 : Pica-Pica / YOPONGO
22:00 :Esther Chamorro Trío en directe i ball social.

Esperem veure-us a tots allí! 

cartell_lindy_fi_de_curs

 

 

Donarem més detalls en els pròxims dies – Tarracohop@salazero.com