MARATÓ DE SANG 2018

El Banc de Sang i Teixits ens ha demanat col·laborar de nou per la marató de donacions que ha organitzat aquest dissabte 15 de Setembre a les 17:30 davant del Teatre Tarragona (Rambla Nova 11) dins del marc de les celebracions de Santa Tecla.

La nostra escola participarà donant una classe oberta de Lindy Hop amb en Dani i l’Anna, també es farà una ballada amb música swing, abans i després de la classe  

Per això us demanem que vingueu demà a les 17:30h en punt a la Rambla Nova 11, davant del teatre per ballar una estoneta i donar recolzament a la causa. Si a més a més voleu donar sang, allí ho podreu fer, fent la reserva en aquest enllaç
https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/poblacio/75/tarragona

Us animem a compartir aquesta proposta amb tots els vostres contactes, i comentar-ho amb qualsevol que tingui interès en veure i provar que és Lindy.

Moltes gràcies i bona Festa Major!

Marato Sang